Turbokit TKR fekvő CPI Minarelli kipufogó robogó tuning Yamaha Aerox S

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Márka:
CPI

Leírás

Turbokit TKR fekvő hengeres CPI Minarelli kipufogó robogó tuning alkatrész eladó.

E9 4409 a típusszáma- eszerint CPI . Mivel rugós rögzítésű és 2 darabból áll, pici állítással szerintem Fekvő Minarelli blokkra is felmegy.

Yamaha Aerox F12 Aprilia SR.

Állapota szép.
A Turbo Kit kipufogórendszerek megadnak mindent, amire egy motoros vágyik! Maximum teljesítmény, maximális erő, kellemes hang, egyedülálló ár-érték arány, impozáns kinézet! Minden felfogatáshoz szükséges alkatrészt tartalmaz a csomag!

A Turbo Kit gyártóktól származó sportkipufogó rendszerének bemutatása. Ez a rendszer a dizájn tekintetében visszafogott, ugyanakkor semmi nem vesz el a teljesítményből, így talán az egyik legjobb kipufogó rendszer a piacon.

Ha sportos és agresszív megjelenést szeretnél autódhoz, akkor a Turbo Kit sportkipufogó rendszere tökéletes választás lehet számodra. Ez a rendszer ugyanis nem csak a teljesítményt növeli, hanem egyedülálló dizájnnal is rendelkezik, amely garantáltan felkelti a figyelmet. Az elegáns vonalvezetés és a minőségi anyagok tökéletesen illeszkednek az autódhoz, így minden tekintet rá fog szegeződni.

A Turbo Kit sportkipufogó rendszerének egyik legnagyobb előnye, hogy semmi nem vesz el a gépjárműved teljesítményéből. Az innovatív technológiának köszönhetően a rendszer kiválóan optimalizálja a kipufogógázok áramlását, így fokozza a motor teljesítményét és nyomatékát. Emellett a kipufogó rendszer hangja is lenyűgöző, hiszen sportos és robosztus hangzást biztosít, amely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden vezetés során.

A Turbo Kit sportkipufogó rendszere kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A rozsdamentes acélból készült kipufogórendszer ellenáll a korróziónak és az időjárás viszontagságainak, így hosszú távon is tökéletesen működik. A gyártó gondosan tervezte és tesztelte a rendszert, hogy biztosítsa a maximális megbízhatóságot és tartósságot.

A Turbo Kit sportkipufogó rendszerének telepítése egyszerű és gyors, így könnyedén elvégezhető akár otthon is. Az ehhez szükséges összes szerelési alkatrész a csomag részét képezi, így nem kell külön vásárolnod semmit. Emellett a rendszer kompatibilis az autód gyári kipufogórendszerével, így könnyedén cserélheted le a régit az újra.

Válaszd a Turbo Kit sportkipufogó rendszerét, és élvezd az autód teljesítményének és megjelenésének javulását. Ez a rendszer garantáltan egyedivé teszi az autód, és felejthetetlen élményeket nyújt minden vezetés során. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendeld meg még ma a Turbo Kit sportkipufogó rendszerét!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147990504

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn