Ár: 5 000 Ft
Helység: Nyíregyháza
Kategória: Elektromos alkatrész

Eladó egy új Nitro OBD2 tuning chip, mely az összes OBD2 benzin üzemű autóhoz és kisteher autóhoz jó.

A teljesítményt (Lóerőt) 35%-al, a nyomatékot 25%-al növeli, míg a fogyasztás nem hogy nem nő, hanem inkább csökken.

A behelyezését követően 200 Km-en keresztül gyűjti az adatokat a motorról és a vezetési stílusról, majd ez alapján újra írja az injekciós térképet, elvégzi a motor finom hangolását és megkeresi a rejtett tartalékait.

A hagyományos tuning módszerekkel szemben ez olcsó, 100%-osan biztonságos, nem károsítja a motort és nem okoz végleges változást. Az eltávolítása után a motor régi vezérlése lép újra életbe.

Beüzemelése teljesen egyszerű. Az OBD2 csatlakozó általában a kormányoszlop és az ajtó közötti részen, a műszerfal alsó részén a biztosíték táblán található. A slusszkulcs kihúzott állapotában csatlakoztatni kell a tuning chippet, majd bedugni a kulcsot és ráadni a gyújtást. (a motort ekkor még nem kell beindítani.) Ezután a reset gombot nyomva kell tartani körülbelül 5 másodpercig, majd 30-54 másodperc múlva beindítani a motort és ezzel üzembe is van helyezve a chip. Ezt követően körülbelül 200 Km-en keresztül gyűjti a chip az információkat, majd a motor vezérlésének újrahangolásával eléri a teljesítmény és nyomaték növekedést.
Személyes átvétel nyíregyháza, előre utalás után postázok.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.