Dexter DX 216 Gérvágó Fűrész 1700W Garanciával!!

company_logo

39 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 13:18
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűrész

Leírás

Dexter Power DX-216- 216 mm-es 1700 W-os radiális gérvágó fűrész kiváló minőségű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy gyors, pontos vágást végezzen különösebb erőfeszítés nélkül.

Ezt az elektromos készüléket átlós vágásokhoz és szögek létrehozásához használják , de fadarabok pontos és gyors vágására is szolgál . Ennek az eszköznek az a célja, hogy megkönnyítse az életét, különösen akkor, ha olyan anyagokon dolgozik, mint pl. lábazat, léc vagy léc. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a radiális gérvágó fűrész a többi fűrésztől abban különbözik, hogy a kocsi lehetővé teszi keresztirányú vágások elvégzését magasságban és szélességben. Elmondhatjuk, hogy ez a fajta fűrész sokoldalú .

A nagy teljesítményű, 1700 W-os motorral felszerelt Dexter Power bútorasztalos szerszáma megbízható és különösen alkalmas nagy munkákhoz. Ez a fűrész beépített párhuzamos vezető vágórendszerrel és orsórögzítő gombbal rendelkezik. Ez utóbbi a kések cseréjét hivatott megkönnyíteni. Ez a szerszám abban különbözik a többitől, hogy dönthető feje könnyebbé teszi a sarokvágást.

Ezt a készüléket a fogantyújának köszönhetően ergonómiája miatt is nagyra értékelik. Ezzel az eszközzel többé nem kell különösebben erőfeszítéseket tennie a használat során. A Dexter Power egy védőburkolat beépítésével is kiemelte felhasználója biztonságát . Így könnyebb lenne elkerülni a részecskék kivetülését.

Azt kell mondanunk, hogy a radiális gérfűrészt a motor teljesítménye is megkülönbözteti. Egy ilyen eszközzel biztosan gyorsabban, a legkevesebb erőfeszítéssel végezheti el a munkát. Ez a Dexter Power eszköz lehetővé teszi alkotásai magasságának és szélességének kiválasztását is.

Motor teljesítmény1700W

Forgási sebesség5000 ford./perc

Penge átmérője216 mm

Vágási mélység305 mm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150307364

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn