Hyundai/Kia V2L (Vehicle to Load) csatlakozó adapter

48 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 5., 13:00
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Márka:
Hyundai

Leírás

Európai Hyundai Ioniq 5 és Kia EV6 gépkocsikkal kompatibilis V2L (Vehicle to Load) adapter. Type-2 --> 230V

A gyári Gih68AK0U0 kódú adapterrel megegyező képességekkel, de a gyári árának (139.999,- Ft + ÁFA) töredékéért. Sőt ! Ez az adapter lényegesen rövidebb, így a saját súlya és a csatlakoztatott elosztó/hosszabbító vezeték nem terheli meg mechanikailag olyan mértékben az autójának csatlakozó aljzatát, mint a gyári.

Segítségével a fenti típusú elektromos gépkocsik meghajtó akkumulátorának energiáját felhasználva táplálhat meg normál hálózati feszültséget igénylő fogyasztókat. Használható bármilyen 230V/10A hálózati dugóval (Shuko) ellátott fogyasztóhoz, pl. laptop- vagy telefontöltőhöz, tea- vagy kávéfőzőhöz, hajszárítóhoz, kenyérpirítóhoz vagy akár elektromos kerti grillhez.

Csak egyszerűen csatlakoztassa az autója töltőnyílásához! Az adapter automatikus zárása és az adapter bekapcsolása után a 230V/50Hz feszültség megjelenik az aljzaton, és a sarokban levő piros LED világítani kezd. Innen hosszabbító/elosztó segítségével vezetheti el a fogyasztókhoz.

A továbbhaladásának biztosítása érdekében gépkocsi menüjében a V2L beállítások között állítsa be, hogy mennyi legyen az a legkisebb akku-töltöttségi szint, ami alá a gépkocsi nem engedi magát lemeríteni (20% - 40% - 60% - 80%).

Lecsatlakoztatás előtt távolítsa el a fogyasztókat, az adaptert kapcsolja ki, majd a távirányítóval nyissa az ajtózárat, hogy az autó a csatlakozót elengedje !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144127677

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn