Hyundai Kona 1.0 T-GDi Style Navi. Tempomat 38...

5 699 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

jún 26., 12:29
Kereskedés

Tulajdonságok

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Gyártási év:
2018

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
SUV

Állapot:
Normál állapotú

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
érvényes okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2024

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
8

Márka:
Hyundai

Modell:
Kona

Kilométeróra állása:
38000

Leírás

Megtekinthető: City Car Nyíregyháza, Debreceni út 164.

Eladó egy remek állapotban lévő Hyundai Kona 1.0 T-GDi Style, 2018-as évjárat, első forgalomba helyezett Magyarországon 2018 júliusában. A jármű egy városi terepjáró, azaz SUV/crossover típusú, amely ideális választás mindazoknak, akik szeretik a kalandot, de ugyanakkor előnyben részesítik a kényelmet is. A Kona állapota kifogástalan, és mindössze 38 000 km-t futott, így még nagyon sok élményt tud nyújtani az új tulajdonosának. Az összes, érvényes magyar okmánnyal rendelkezik, valamint 2024. augusztusáig érvényes műszaki vizsgával is rendelkezik. A jármű rendkívül megbízható, és az Euro 6 környezetvédelmi besorolásának köszönhetően a környezetbarát autók közé tartozik. Az üzemanyag benzin, és a 88 kW teljesítményű motor 172 Nm forgatónyomatékot biztosít a vezetőnek. A hengerűrtartalom 998 cm, és 3 hengerrel van ellátva, amelyek sorosan állnak. Az ülések száma öt, azaz az autó 5 főt tud elszállítani. A csomagtartó 361 literes, így bőséges helyet kínál az utasoknak és azok csomagjainak. A digitális klímaberendezés lehetővé teszi az utasok számára, hogy mindig kellemes klímájú helyen utazzanak, még a forró nyári napokon is. A kárpit anyaga szövet, így a jármű kellemes hangulatot áraszt. A belső térben számos extra található, amelyek növelik a kényelmet és élvezetet az utazások során. Az első ülések igény szerint állíthatók, és mindenféle irányban mozgathatók. Az utasokat a kényelmes, könnyűfém felnik, valamint a defektjavító készlet teszi biztonságban. A jármű biztonsági jellemzői közé tartoznak az elől és az oldalt elhelyezett légzsákok, valamint a vezetéstámogató rendszerek is, mint például a tempomat, a ráfutás-érzékelő, a sávtartó rendszer, a tolatóradar és tolatókamera, a fedélzeti számítógép, a GPS, az fáradtság-érzékelő, amelyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az utazást. Az autóban minden olyan extrát megtalálunk, ami növeli az élményt, amikor autózunk. Az automata fényszórókapcsoló, a nappali menetfény, a hazakísérő fény, az automata ablaktörlő, az esőérzékelős ablaktörlő, a sötétített üvegek, a fényszó rómosó, az elektromos ablakok, a sötétedő belső tükör, a behajtható külső tükör, a motorosan állítható tükör, a fűthető külső tükör mind-mind olyan extrák, amelyek az autózás élményét fokozzák. Az autó egyéb jellemzői közé tartozik az újkorától magyarországi törzskönyve, első tulajdonos, a centrálzár, kulcsnélküli indítás, indításgátló, riasztó, kulcsnélküli nyitás, távirányítós kulcs stb. City CAR A Tökéletes Megbízhatóság! Autóhitelt Szeretne A City CAR-T Keresse.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - elektromos ablak hátul - ASR (kipörgésgátló) - könnyűfém felni - 6 hangszóró - állítható kormány - automata fényszórókapcsolás - automatikusan sötétedő belső tükör - AUX csatlakozó - bluetooth-os kihangosító - bőrkormány - centrálzár - csomag rögzítő - Digitális klíma - elektromos ablak elöl - elektromos tükör - elektromosan behajtható külső tükrök - esőszenzor - ESP (menetstabilizátor) - fáradtságérzékelő - fedélzeti komputer - függönylégzsák - fűthető első ülés - fűthető tükör - GPS (navigáció) - guminyomás-ellenőrző rendszer - hátsó fejtámlák - HUD / Head-Up Display - indításgátló (immobiliser) - kulcsnélküli indítás - kulcsnélküli nyitórendszer - LED fényszóró - lejtmenet asszisztens - Manuális (6 fokozatú) - menetfény - MP3 lejátszás - oldallégzsák - rádió - riasztó - sávtartó rendszer - start-stop/motormegállító rendszer - szervokormány - színezett üveg - távolságtartó tempomat - tempomat - tetőcsomagtartó - tolatókamera - tolatóradar - USB csatlakozó - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - visszagurulás-gátló.

Egyéb információ: azonnal elvihető - első forgalomba helyezés Magyarországon - első tulajdonostól - rendszeresen karbantartott - törzskönyv - végig vezetett szervizkönyv - vezetett szervizkönyv

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148683071

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn