Permetező (Függesztett, 200 l-es, Axiál), Komondor FAP-200

899 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Leírás


Most ajándék kardántengellyel - közel 20.000 Ft értékben!
Az ajánlat a készlet erejéig érnényes!
Axiál permetezőgép kordonon termesztett növények, gyümölcsfák és szőlő permetezéséhez. Kimondottan kistraktorokra fejlesztve. Felejtsd el a bérmunkát, mostantól permetezz akkor, amikor kell. Ha olyan permetezőgépet keresel, ami engedéllyel rendelkezik, megbízhatóan tudja a dolgát, és közben nem nullázza le a céges bankszámlát, biztosan ez lesz a neked való. Elég egy legalább 12 LE-s kistraktor, hogy használni tudd ezt a Komondor FAP-200-as permetezőt, mivel a gép kis tömegű és nem igényel nagy teljesítményt. A kapacitása ehhez igazodik, - maximum 200 liter - mert ezt még képes leszel a kistraktoroddal felemelni. Az önsúlya 360 kg-nál nem lesz több, akkor sem, ha teljesen feltöltöd a permetezőt vegyszerrel. Nem gond, ha magasan van, amit permeteznél, mivel 3,5-4 méteres magasságig biztosan elérsz vele. (Teszteltük.)
Tipp: Ha ott, ahol használnád a sortávolság 3 méternél nagyobb, egyoldalas permetezést javaslunk. Így nem veszítesz vegyszert munka közben. Csepegésgátlós szórófejeket adunk hozzá, így a környezetvédelmi előírások miatt sem kell aggódnod.
Permetezőpisztolyt is csatlakoztathatsz hozzá, ami remek, hiszen így akkor sem kell a sarokba állítani, ha a fáid még csemetekorúak. Vagy nem összefüggő lombozatot szeretnél permetezni vele.
A permetező függesztett, ami lehetővé teszi a kis helyen való forgolódást vele. Ha kisebb önsúllyal rendelkezik a kistraktorod, akkor színültig töltött tartály esetén orrsúlyok használata indokolt lehet.
Mindezek tetejében 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk rá. Akkor is, ha cégként veszed.
Így használd: Rögzítsd a traktorhoz, kapcsold őket össze a TLT kihajtás és a megfelelő kardántengely segítségével, öntsd fel a megfelelő vegyszerrel és indulhat a permetezés. A permetezőgép függesztett, axiálventilátoros kivitelű.
A ventilátorlapát átmérője 50 cm.
Tartálya a traktorok kis önsúlyához van tervezve, max 200 liter szert tud befogadni. Oldalanként 4-4 darab, állítható, külön-külön elzárható, csepegésgátlós szórófejjel szerelve. Lehetőség van bal-, jobb- vagy mindkét oldal együttes permetezésére, vagy akár kézi szórópisztoly használatára is (a szórópisztoly nem tartozék), melynek csatlakozási pontja ki van építve.
A szivattyú maximális teljesítménye 40 bar nyomás mellett 54 liter percenként.
Megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkezik
Méretei: 115x130x120cm. Önsúlya 157 kg. 12LE fölötti teljesítményű traktorra ajánlott, típustól függően orrsúlyok felszerelése mellett.
Szállítási költsége az ország területén belül 49.000 Ft+Áfa.
A kiírt ár az áfát már tartalmazza.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145742788

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn