Practixx PX-AB-55 Bontókalapács Vésőgép 55J 1700W Garanciával!

company_logo

57 150

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 09:08
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

1700 watt teljesítményével, 55 joule ütőerejével és percenként 1900 ütési sebességével a Practixx PX-AB-55 bontókalapács igazi erőmű, amely könnyedén átmegy a falakon és a betonon. A két puha fogantyúnak köszönhetően a készülék biztonságosan ül a kezedben munka közben. A PX-AB-55 hegyes és lapos vésővel, valamint kerekekkel ellátott tokkal érkezik.

Erőteljes 1700 watt és 55 joule ütőerő
Ütési sebesség 1900/perc
Robusztus ház, súlya 14,2 kg
Egyszerű és gyors szerszámcsere a 30 mm-es hatszögletű szerszámtartóval
Puha markolatú fogantyú az alacsony vibrációjú munkákhoz
Műanyag doboz görgőkkel, hegyes és lapos vésőkkel


Csempe, fal vagy betonalap eltávolítása nincs probléma a Practicxx PX-AB-55 bontó kalapáccsal. Még a legkeményebb beton sem éri el az 1700 wattos motorteljesítményt, az 55 joule-os egyedi ütőszilárdságot és a percenkénti 1900 ütési sebességet. A vezetékes bontó- és tömítőkalapács nagy teljesítményű eszköz a talajszintű bontási munkákhoz

A 410 mm-es hegyes vésővel vagy a 410 mm-es laposvésővel felszerelve, mindkettő a szállítási terjedelem részét képezi, a falbontás, a padlólapok eltávolítása vagy az alapok, kövek, betontömbök aprítása gyerekjáték minden kereskedő számára, legyen szó otthonról. vagy az építkezésen.

Amikor bontási munkáról van szó, a bontókalapács hasznos eszköz a munka megkönnyítésére. A kalapáccsal és vésővel végzett kézi munka helyett a bontókalapács vésője belefúr az eltávolítandó anyagba és felaprítja azt. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb izomerőre van szükség a bontási munkákhoz, és a munka gyorsabban és hatékonyabban történik. A gép nagy tömege támogatja ezt a folyamatot, mivel nagyobb nyomás képződhet. A 14,2 kg-os nettó tömeg biztosítja, hogy a PX-AB-55 gyakorlatilag beledolgozza magát a talajba.

A PX-AB-55 30 mm-es hatlapú szerszámtartóval rendelkezik. A szerszámcsere gyors és egyszerű, további szerszámok nélkül, gyorskioldó segítségével.

A két puha markolatú fogantyúnak köszönhetően mindig jól fogható a bontókalapács, még hosszú távú munkavégzés esetén is. Az elülső fogantyú rögzítőcsavarral egyedi igények szerint állítható. A hátsó D-fogantyú ergonomikus kéztartást is biztosít.

A bontókalapács munkavégzés utáni szállításához és szakszerű tárolásához egy kerekekkel ellátott műanyag tok tartozik a szállítási terjedelembe.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147510503

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn