Scheppach IGT 3500 csendes aggregátor generátor áramfejlesztő !

company_logo

199 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 18., 12:07
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Súly 24,20 kg
Szélesség 0,37 m
hossz 0,59 m
Magasság 0,53 m
A Scheppach IGT3500 inverteres áramfejlesztővel az eszközök a hálózatról is lekapcsolhatók. A modern inverteres technológiának köszönhetően, amely tiszta feszültséget ad le, még az olyan érzékeny eszközök is gond nélkül üzemeltethetők, mint a laptopok vagy mobiltelefonok. Kiváló szigetelésének köszönhetően a generátor extra csendes. A generátor különösen gazdaságos a beépített energia üzemmódnak köszönhetően, amely biztosítja, hogy a motor automatikusan alapjáraton járjon, amint nincs fogyasztó csatlakoztatva.

3500 W csúcsteljesítmény, 3200 W maximális teljesítmény érzékeny elektronikával, elektromos szerszámokkal stb.
Két 230 V~ AC aljzattal és két 2.1A USB porttal (gyors töltés), 1 x 12 V aljzattal
141 cm lökettérfogatú, léghűtéses 4 ütemű benzinmotor húzóindítóval
Kompakt kialakítás bőrönd formátumban ütésálló műanyagból, hordozó fogantyúval
Automatikus kikapcsolás olajhiány esetén
6,3 literes üzemanyagtartály és 400 ml motorolaj
Tiszta szinuszhullám érzékeny elektronikai eszközökhöz, például laptopokhoz, televíziókhoz, táblagépekhez vagy okostelefonokhoz
Alacsony zajszintű inverteres áramfejlesztő: Alacsony, 66 dB(A)* zajszint
*A hangerő szintjei a közelségtől és a helytől függően változhatnak, és 25%-os terhelés mellett, a központtól 7 méterrel mérték.
A Scheppach IGT3500 inverteres áramfejlesztő mindenhol ellátja az áramot, ahol független áramtermelésre van szükség akár saját otthonában, a kertben, egy kempingen, rendezvényeken vagy útközben.

Az inverteres technológia tiszta áramot biztosít feszültségingadozás nélkül és ideális frekvencián. A belső többpólusú tekercsnek köszönhetően a keletkezett váltóáram feszültség először egyenfeszültséggé, majd tiszta szinuszos görbével váltakozó feszültséggé alakul. Ez azt jelenti, hogy érzékeny elektronikus eszközök, például okostelefonok, laptopok, táblagépek vagy televíziók is kezelhetők.

Az áramfejlesztőt léghűtéses, 3,6 kW vagy 4,8 LE teljesítményű, 141 cm 3 lökettérfogatú négyütemű benzinmotor hajtja . A generátort egy 6,3 literes benzintartályon keresztül látják el üzemanyaggal, és így több órán keresztül biztosít áramot. A motor könnyen indítható egy tárcsa segítségével.

Az inverter maximum 3500 watt csúcsteljesítményt és 3200 watt maximális teljesítményt termel. A névleges teljesítmény 3000 watt. A túlterhelés elleni védelem további biztonságot nyújt. A rugalmas használat érdekében a generátor két 230 V~ AC aljzattal, két 5 V DC/2.1 A (gyorstöltés) USB kimenettel és egy 12 V-os aljzattal van felszerelve.

Az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően az IGT3500 különösen gazdaságosan működik: amint nincs fogyasztó csatlakoztatva, a motor automatikusan alapjáraton jár. Alacsony zajszintű inverterként az IGT3500 kifejezetten alacsony zajszintjével is lenyűgöz.

A gumi lábak és a 22,5 kg-os súly stabil állványt biztosítanak működés közben, és egyben védenek a vibrációtól. Az ütésálló műanyagból készült kompakt, bőrönd méretű kialakításnak és a szállítófogantyúnak köszönhetően az IGT3500 könnyen szállítható a felhasználási helyére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148305549

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn