Scheppach MS 173-51E Önjárós önindítós Fűnyíró Garanciával!!

company_logo

119 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 24., 08:04
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűnyíró

Leírás

Az 51 cm széles kerékhajtású benzines fűnyírót nagyobb kihívásokra fejlesztették ki. A masszív konstrukciót tartósra tervezték. Nyírás és befogás vagy talajtakarás - még nehéz körülmények között is - ezek a scheppach MS173-51E benzines fűnyíró erősségei. Az erőteljes 4 ütemű benzinmotornak, a kerékhajtásnak és az 51 cm-es vágásszélességnek köszönhetően még nagyobb pázsit is pillanatok alatt nyírható.


Erőteljes 4 ütemű benzinmotor
51 cm vágási szélesség
Professzionális hajtóművel felszerelve a nagy nyomaték, a nagy teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében
Integrált tisztító funkció vízcsatlakozással
Robusztus 65 literes gyűjtődoboz
Összecsukható fogantyú az egyszerű és helytakarékos tároláshoz vagy szállításhoz
Nagy nyomaték a kényelmes munkavégzés érdekében még magas fűben is
Könnyű nyírás a kerékhajtásnak köszönhetően
Központi vágási magasság állítás 7 fokozatban (25-75 mm)
Akkumulátort és töltőt tartalmaz
A kényelmes fogantyú és az önjáró dupla golyóscsapágyas kerekek gyerekjátékot tesznek a kertben való manőverezéshez. A nyírt fű magassága egyszerűen meghatározható a központi vágási magasság állítás segítségével. 7 lépésben 25-75 mm között egy minimális díszpázsit ugyanolyan professzionálisan megmunkálható, mint egy játszógyep vagy egy magasabb árnyalatú pázsit.
Az indítás nem igényel erőfeszítést, mivel a beépített lítium akkumulátor lehetővé teszi a motor elektromos indítását. Nem kell beállítani a szívást, nincs feltöltés, nem kell az indítókötelet húzni csak vegye ki a fűnyírót és kezdje el a fűnyírást. Alternatív megoldásként továbbra is használhatja a kábelhúzót.
Sokáig esett az eső, vagy különösen magasra nőtt a fű a nyaralása alatt? Az MS173-51E ezt is képes kezelni. Professzionális sebességváltója és nagy nyomatéka nagyon jó teljesítményt biztosít, így még dúsabb fűben is kényelmesen lehet dolgozni.
A robusztus anyagból készült, műanyag fedelű 65 literes gyűjtődoboz hosszabb fűnyírási fázisokat biztosít a következő komposzt megállóig, ahol a nyesedék pár lépésben kiüríthető. Ha a zöldhulladékot egyáltalán nem kell megsemmisíteni, hanem a pázsiton kell hagyni műtrágyaként, a fűgyűjtőt eltávolítják, és a fűnyírót nyírásról mulcsozásra állítják át. Az extra aprított fű visszaszóródik a gyepre az oldalsó elvezetésen keresztül, és ott marad, hogy a fontos tápanyagokat visszajuttassa a talajba.
A fűnyíró használata után az acélházban lévő szennyeződések pillanatok alatt eltávolíthatók a vízcsatlakozással ellátott praktikus tisztító funkciónak köszönhetően. Visszatérve a helyére, a fogantyút kétszer összehajtják, és a fűnyírót a helytakarékosság érdekében elrakják. Ez egyébként a szállítást is megkönnyíti.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150430035

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn