Scheppach sc 32 Fűszellőztető gyepszellőztető Garanciával!

company_logo

38 100

Ft

Feladás dátuma:

jún 18., 11:50
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
fűnyíró

Leírás

A Scheppach manőverezhető nyírógépével megkönnyíti a pázsit gondozását. A hegesztő henger pengéi finoman áthaladnak a talajon, és gyökerüknél fogva eltávolítják a mohát. A második tartozék a gyep egyengetésére és szellőztetésére is használható. A nagy 30 l-es gyűjtőkosárnak köszönhetően nincs szükség unalmas gyűjtésre.

Erőteljes 1500 W-os motor
Munkaszélesség 320 mm
4 irányban állítható munkamagasság
Nagy gyűjtőkosár 30L
Sárosító rögzítés 16 pengével
Ventilátor rögzítés 36 ventilátorkarmokkal
A scheppach SC32 elektromos bordázója és ventilátora kötelező minden hobbikertész számára, aki a tökéletes pázsitra törekszik. A hegesztés és a levegőztetés két alapvető tevékenység a gyönyörű, mohamentes pázsithoz.

Először söpörjük le, majd szellőztessük gyakorlatilag egy és ugyanazzal a készülékkel az egészséges zöldfelület érdekében. A sűrű nádtető megfosztja a fű gyökereitől a fényt, a levegőt és a tápanyagokat, és akár káros vízelhaladásért is felelős lehet. Ezért a szezon kezdetén a fűnyírást kövessük a fűnyírással. Az SC32 16 pengéjével ellátott hegesztő rögzítőelem levágja a mohát és a nádtetőt, és eltávolítja a gyökerekkel együtt. A gyep gyökereinek védelme érdekében az SC32 négy, központilag állítható munkamagassággal rendelkezik, így a talaj csak néhány milliméterrel karcolódik meg szaggatáskor. Mivel a készülék egy nagy, 30 literes gyűjtőkosárral van felszerelve, nincs szükség fáradságos gyűjtésre és a munka sokkal gyorsabban befejeződik.

Az évente egyszeri vagy kétszeri sziklálás mellett a talajt rendszeresen szellőztetni kell, hogy megakadályozzuk az újbóli nád- és mohaképződést. A 36 ventilátorkarmos ventilátorrögzítés tökéletes a folyamatos gyepápoláshoz. A huzalakasztók óvatosan fésülik ki a gyepből a megmaradt füvet vagy az új mohafészket.

Az SC32 elektromos súrolóventilátor kiválóan teljesíti ezeket a feladatokat. Erőteljes, 1500 W-os motorja és 32 cm-es munkaszélessége ideális kerti segítővé teszi a kis és közepes méretű füves területek szellőztetését és levegőztetését - az egészséges gyep és a gondozott, gyommentes kert érdekében.

A behajtott fogantyúval a kompakt készülék könnyen felemelhető a praktikus hordozófogantyú segítségével, és helytakarékosan elrakható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147213800

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn