Toyota HI Lux Hilux 3.0 D-4D 4x4 Double SR+ Lea...

7 900 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2015

Kilométeróra állása:
191862

Állapot:
Normál állapotú

Leírás

Megtekinthető: 4400 Nyíregyháza, Orosi út 41.

Rendszeresen Karbantartott, Friss Műszaki Vizsgával. Tolatókamerával És Váltózárral Is Szerelt! Megkímélt Esztétikai És Kiváló Műszaki Állapotban! A gépkocsi a 3G Autó Használtautó Szalonban található, amely számlával, szavatossággal és megfelelő jogi garanciákkal kerül értékesítésre. Hitelügyintézési kérdésekben kérem érdeklődjön a -as telefonszámon. A képek melletti fülnél a Dokumentumok mappában további információk találhatók az autó szervizmúltjáról. Minden gépjármű ózonizálva és fertőtlenítve kerül átadásra. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek! Kedves Érdeklődőinket tisztelettel megkérjük, hogy a hirdetett gépjármű feltüntetett adatait, felszereltségi listáját és műszaki vagy gyári garancia feltételeit az autó személyes megtekintésekor, vásárlás előtt ellenőrizni szíveskedjenek, mert a legnagyobb odafigyelésünk mellett is előfordulhat, hogy hibázunk a hirdetés szerkesztésekor! Autóink megtekinthetők rossz időjárási viszonyok között is (eső, havazás), mivel bemutató teremmel és fedett kocsibeállóval is rendelkezünk! Lényeges információ, hogy a rendszám szerinti lekérdezésnél (Jszp) a valós tulajdonosok számát, az elvégzett eredetvizsgák számából lehet megállapítani. Mivel a Jszp rendszer tulajdonosnak számítja az eredeti márkakereskedőt, ha finanszírozásra vásárolták a gépjárművet akkor a bankot, valamint bennünket is, az értékesítő kereskedelmi céget! Várjuk Önt sok szeretettel, amennyiben szalonból, számlával és szavatossággal szeretne használt autót vásárolni. Autóink telefonos egyeztetést követően rugalmasan, Vasárnap vagy Ünnepnapokon is megtekinthetőek!

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - vezetőoldali légzsák - utasoldali légzsák - tempomat - könnyűfém felni - CD-s autórádió - állítható kormány - bőr belső - centrálzár - Digitális klíma - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - függöny légzsák - fűthető tükör - fűthető ülés - immobiliser - ködlámpa - oldal légzsák - szervokormány - színezett üveg - ülésmagasság állítás - vonóhorog.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - keveset futott - második tulajdonostól - nem dohányzó - törzskönyv - 20%-tól elvihető.

A feltüntetett vételár nettó ár.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143585237

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn