(Hirdetésazonosító: 79633886) Hirdetés kezelése »
1 db

Tulajdonságok

Helység: Tolna
Kategória: Egyéb

Leírás

Tökéletes kézi tisztítóberendezés. Ideális kis-és zsúfolt területek karbantartására. Vispa 35 takarítógép akkumulátoros és kábeles változatban is elérhető, tökéletesen használható a kis - és zsúfolt helyeken. Az akkumulátor-meghajtású változat beépített akkumulátor töltővel kerül forgalomba, a zselés akkumulátorok alapfelszereltség. Vispa 35 az egyetlen kis méretű padlósúroló gép, amely nagyon könnyen tisztít a sarkokban és a fal mentén is.

Felhasználási területei: sportcsarnokok, fürdők, kórházak, iskolák, szállodák, szupermarketek , kicsi és közepes ipari területeken, autószervizekben

Legfeljebb 800 m2-es területek tisztítására ajánlott, valamint olyan területekre, ahol szűkös helykihasználás miatt más gépek használata nem oldható meg. A Vispa takarítógép modellekre a hatékony tisztítás és egyszerű használat a jellemző:töltse fel a gépet tisztítószerrel, engedje le a szívósínt, kapcsolja be a szívómotort majd kezdje el a munkát. Az automatikus szelepnek köszönhetően a gép leállásakor a mágnesszelep automatikusan zárja a tisztítószer adagolását.

Comatech.hu, takaritogep.net a Comac ipari takarítógépek magyarországi képviselete. Cégünk a Comac importőreként a gyártó teljes kínálatával, valamint szervíz és alkatrészellátással áll rendelkezésükre.
Országos lefedettség, kedvező konstrukciók.
Comac gépek bérbeadása és értékesítése. Súrolópadek, felszívógumik és ipari takarítógépek keféinek gyártása. Il Contatto Kft. a Comac magyarországi képviselete.

Árakért, valamint egyéb információkért érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: info@ilcontatto.hu
Telefon: +3620/232-21-36
Honlap: http://takaritogep.net/
Feladás dátuma: május 15. 19:18.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Tolna
>
Tolna

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.