Lakókocsi trapézlemezes felépítménnyel

2 500 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 18., 09:36

Leírás

A lakókocsi belső tere 3 részre tagolódik:
- egy franciaágyas hálófülke (vonószár felöl)
- a középső részen tároló, pipere helység és konyha
- egy körüléses asztal, amely egy 3 fő részére alkalmas ággyá alakítható.
A hálófülke elválasztható egy két szárnyú toló ajtóval.
A lakókocsiból ki lett szerelve a gázpalack, de a gáz csőrendszere még beépítve megtalálható. Igény szerint a 4 égőfejes gáztűzhelyet vissza lehet kötni.
A fűtésre szolgáló gázkályha el lett távolítva, helyette elektromos fűtőtest lett beépítve. A pipere helységben tükör és egy bio WC (mobil WC) is található.
A bejárat jobb oldalán TV sarok.
A felső részen körben felnyíló ajtós tároló szekrények vannak. Az ülések és az ágy felnyitható, amelyek alatt további tárolási lehetőség biztosított.
Az ablakok előtt hőtükrös sötétítő és szúnyogháló is használható rolós kivitelben. A lakókocsi szellőztetéséről 3 db felnyitható tető szellőzőn keresztül is lehet gondoskodni, amelyek elé szúnyoghálót lehet húzni. A lakókocsi csak telepítésre alkalmas, de ahhoz masszív felépítménye révén, még hosszú időn keresztül biztosít ideiglenes szállást a használójának.
A lakókocsihoz lett kiépítve egy trapézlemezes tetőszerkezet, amely árnyékot és egyben csapadék elleni védelmet biztosít. A tetőszerkezet 6x6,6 m-es alapterületével 3x6 m-es kiülésre is alkalmas fedett teret kínál a lakókocsi előtt. A tetőszerkezetet a lakókocsi beállítását követően lehet a lakókocsi köré összeállítani, amelyben szükség esetén segítséget is tudok felajánlani. A tetőszerkezet részei: - oszlopok betontuskóba öntött tartói - 10x10-es oszlopok - 10x10-es gerendák, 5x10-es geredák és 5x25-ös gerinc erősítő gerendák - 3x5-ös lécezés - alátét fólia - antracit színű trapézlemez, gerinclemezekkel és színazonos csavarokkal.
A lakókocsi az építmény nélkül is elvihető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147154327

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn