Mercedes-Benz E 200 Cabrio AMG !TOP állapotban

7 990 000

Ft

hirdetés
Insura

Kategória:

Eladó; Jármű; Autó 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Kereskedés

Tulajdonságok

Márka:
Mercedes-Benz

Modell:
E-Osztály

Gyártási év:
1996

Kilométeróra állása:
250000

Üzemanyag:
Benzin

Kivitel:
cabrio

Állapot:
Új, újszerű

Okmányok jellege:
magyar okmányokkal

Okmányok érvényessége:
lejárt okmányokkal

Műszaki vizsga érvényes (év):
2025

Műszaki vizsga érvényes (hónap):
3

Villámtöltés:
Nincs

Zöld rendszám:
Nincs

Leírás

Megtekinthető: Mazda-Hilcz és Fia Kft 7122 Kakasd 6sz.főút 150-km

nagyon megkímélt átlagon felüli rozsdamentes állapot, újszerű gyári vászontetővel, AMG gyári felnin teljesen jó állapotú gumikkal, eredeti MB fa-bőrkormány, gyári szélterelővel, immobiliser lopásgátló rendszer, kivalló műszaki és esztétikai állapotban, egy ikonikus és egyben klasszikus autó aminek az ára idővel csak emelkedni fog, 33.000 db-ot gyártottak belőle összesen a világon ami nem igazán sok darabszámban, valódi ritkaság: -), ez egy gyűjteményi darab, a színe is különleges és ritka, egyedi rendszámmal, és egy hihetetlenül kellemes vezetési élménnyel egy olyan konstrukció amit abból az időből gyártottak amikor az autót időtállónak tervezték nem 10 éves távlatban gondolkodtak a tervezői: -) hétköznapi használatra is alkalmas kevés fenntartási és karbantartási költségekkel kalkulálható, szerintem jobb választás ebben a motorban gondolkodni mint a drágább és nagyobb cm3-es társai, racionális döntést hoz aki ezt a modellt választja, Friss Műszaki Vizsga Átadáskor, az autó ára minimálisan alkuképes amit az autó mellett állva tudunk megbeszélni, OT rendszámra vágyóknak is érdemes elgondolkodni még 2 év és veterán Mercedes lehet belőle, kérem tesztpilóták és álmodozók kíméljenek. Megtekintés Előtt Időpont Egyeztetésre Van Szükség mert a jármű nincs a telephelyünkön! Bizományosi értékesítésben van a jármű kezelve. Minőségi Használt Autók! MÁR 34 Éve a szakmában. - (Hilcz Autóház- A Mazda Kereskedés Ssangyong és IVECO termékpaletta) Új Autók és Minőségi Használt személyautók és kishaszonjárművek állandó közel 100 db-os változó készleten. Új-Autós Nagyon Kedvező Kamatozású Finanszírozási Kondíciók! A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvényekről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem. További részletekért érdeklődjön az értékesítőinknél szívesen állunk rendelkezésükre!

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - vezetőoldali légzsák - utasoldali légzsák - ASR (kipörgésgátló) - centrálzár - bőr belső - elektromos ablak elöl - elektromos tükör - indításgátló (immobiliser) - ködlámpa - könnyűfém felni - középső kartámasz - Manuális (5 fokozatú) - pótkerék - rádiós magnó - szervokormány - ülésmagasság állítás.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - garázsban tartott - keveset futott - rendszeresen karbantartott - törzskönyv

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 78692071

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás