Biker Shop 2részes motoros bőrruha, 52/54-es méret, szép

30 000

Ft

Feladás dátuma:

márc 28., 21:43
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható Biker Shop bőr motorosruha. A dzseki és a nadrág összecipzározható, de külön is viselhetők. Használt, de szép állapotban van. Térdeken van egy kis felszíni horzsolás (fotóztam). Protektorok: váll, térd. Térdkoptatót lehet rá tépőzárazni. Ezen kívül a könyök-alkar részen szivacserősítések növelik a biztonságot (protektorzseb is van itt is, lehet, hogy tudok bele tenni protit). Gerincnél protektor részére zseb kialakítva. Gumírozások a kényelemért. Mivel a dzseki és a nadrág mérete eltér, az összekötő cipzárak nem egyforma hosszúak. Nem jelentős az eltérés, szerintem felvéve sem zavaró. Vékony, de vállban erős uraknak ajánlom.

Dzseki mérete 54. Vállszélesség 52cm, mellbőség hóna alatt mérve 112cm, ujja hossza 66cm, háta hossza gallér aljától mérve 60cm.
Nadrág mérete 52. Derékbőség a körkörös cipzárnál 84cm, csípő a slicc aljánál mérve 112cm, nadrág szára hossza cipzártól mérve 93cm, belső szárhossz 70cm.

A telefonos (70/7081263) kapcsolatfelvételt javaslom, mert az üzenetek néha csak napok múltán érkeznek meg. Ha mégis inkább írnál, kérlek, ezt a címet használd:

Postázom is (Magyar Posta; MPL csomagautomata, Foxpost, Easybox, Packeta, GLS, DPD) az aktuális díjszabásnak megfelelő áron. Utánvéttel a GLS futárszolgálattal küldöm, ennek díja jelenleg 2990Ft.

Képek szerint.

Köszönöm, hogy benéztél!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146688128

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn