Yamaha Grizzly 660 quad Papíros!!! B jogsi! Made in Japan! 2 személyes

2 270 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 3., 17:16

Leírás

Eladó a képeken látható itthon rendkívül ritka, Papíros Yamaha Grizzly 660! 2 személyes 13kW-os (valójában kb 50LE) külföldi forgalmival bír, autójogosítvánnyal vezethető! 
2004-es évjáratú, forgalmi alapján 1 tulajdonosa volt mindvégig, km futás: 13.723
A quad váza, lengőkarok csiszolást, alapozást követően gyári festékkóddal felújításra kerültek. A csomagtartó vasak, az első lökhárító kifejezetten erre való, ütés és karcálló 2 komponensű Cobra festékkel lett fújva homokolás és epoxy alapozás után. Emellett a 2 hátsó kerékcsapágy, vízpumpa is új, jelenleg nem lóg sehol semmi futóműcsapágy! Gumik is elől hátul újszerűek.
Motorblokkhoz, váltóhoz nem kellett és nem is kell nyúlni. Hidegen melegen azonnal indul, füstmentes és vajpuhán jár! Ez még karbis verzió, üzembiztos, úgymond "otthon is szerelhető" kategória. Kézi szivatós, kézi benzincsap, szóval nem nagyon tud elromlani.. Továbbá a teljes elektromosság kábelezése új és minden funkció, kapcsoló működik! 4x4, felező, diffizár, hátramenet van, természetesen teljesen automata. Forgalmiba bejegyzett vontatással bír! Összességében teljesen költségmentes és műszaki kész a gép! Végezetül szeretném hangsúlyozni, hogy ez japán quad, semmi köze nincs egy kínai vagy amerikai quad-hoz! Üzembiztosság, fenntarthatóság tekintetében nincs ezeknél jobb. Rendkívül komfortos, puhán rugózó, nagyon könnyen kormányozható típus. Bátran és megbízhatóan használható munkára is. Nyugodtan keress rá a használtauto.hu-n, az új rendszámozható Grizzly 7,6M ft..
A rendszámozásában igény szerint tudok segíteni! Csere nem köszi. 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147520724

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn