Balaton 16 vitorlás

400 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 15., 16:40

Tulajdonságok

Vízijármű típusa:
Vitorlás

Leírás

Ha alaki csak a hajót szeretné utánfutó nélkül, az 400 000 Ft-ért külön is eladó. Az utánfutó külön viszont nem eladó. A kettő együtt 850 000
--
Eladó a legstabilabb B16. Apám vette félkész héjként a füredi hajógyárból, és maga építette meg gondos munkával. A gyári 120 kg betonballaszt helyett 150 kg ólom ballszt van sokkal mélyebb súlyponttal mint a gyári tőkesúly, és efelett még habosított beton kitöltő van, tehát a stabilitása nagy-hajós, akármekkora szélben is biztonságos. Ha túlvitorlázod szélbeáll és kész. Másik különbség a szálking ami szintén nem volt gyárilag. A héjak (alsó - felső) nem csak műgyantával hanem csavaros rögzítéssel is össze vannak kötve. A beépített ágy emelvények belülről ki vannak habosítva. A vitorlák jó állapotúak. Benzines motort tudunk hozzá adni, ha szükséges egyéb felszerelés is akad (mentőgyűrű, szapoly, stb). Korából adódóan kisebb festési hibák adódnak, de a héj állapota abszolút hibátlan, egy festés talán ráfér de használható ahogy van.
A típus nagy előnye, hogy a vitorláfelület 10 nm ezért minden további nélkül használható vizsgák nélkül - tehát neked sem kell hajós vizsga, és a hjót sem kell vizsgáztatnod ha nem akarod. Emellett 4 teljes értékű ágy van rajta, optimális a helykihasználás. A cockpit tágas, a kabin fölött átlátsz. Ezek sokkal többet számítanak szerintem mint a híres állómagasság a kabinban ami itt nyilván nincs.
Jár hozzá egy utánfutó amelynek rég lejárt a vizsgája de de papíros, sőt átalakítható platóssá is ha valaki úgy használná. Mint vitorlás egy kezes, kellemes hajó amit szükség esetén pádlival is lehet hajtani ellentétben a nagyobbakkal, sekély a merülése, kocsival is könnyen húzható. A vizsgák a hajóról is és az utánfutóról is rég lejártak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148461069

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn