Honda Jazz (2015-) gázpedál tuning olcsón eladó

30 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Márka:
Honda

Leírás

Honda Jazz gázpedál tuning,2015 után(GK).

Szeretnéd az autódat felszerelni Sport gombbal vagy ECO móddal? Akkor a gázpedál tuningot neked találták ki!

A gázpedál tuning a gázpedál karakterisztikáját változtatja meg, ezáltal szabályozható, hogy mennyire legyen sportosabb vagy üzemanyagbarát az autó. Ebben az autóban már a gázpedál elektromosan működik, azaz a gázpedálnál csak egy érzékelő érzékeli, hogy a gázpedált milyen erősen nyomjuk és ezt a jelet továbbítja a vezérlőegységnek.

Mennyire nehéz beszerelni?

Egyáltalán nem, hiszen a gázpedál tuningot a gázpedál érzékelő és a vezérlőegység közé kell kötni. Gyári csatlakozóval van szerelve, szóval csak egyszerűen össze kell dugni a csatlakozókat.

Hogyan is működik?

A gázpedál tuning a gázpedál érzékelőtől megkapott jelet változtatja meg a mi beállításunktól függően és azt továbbítja a vezérlőegységnek. Amennyiben sportosabb kedvünkben vagyunk, csak állítsuk sport fokozatra, így a gázpedálunk érzékenyebb lesz, szóval nagyjából egy negyed gáznyomásra a pedál tuning fél gáznyomásni értéket továbbít a vezérlőegységnek. Sport fokozatban egy álom előzni, sokkal dinamikusabbnak érezzük a verdát. Sport üzemmódban kis gázpedál nyomásra is ugrik az autó. ECO módban pedig az ellenkezőjét tudjuk elérni, így jobban kell nyomni a pedált, hogy megmozduljon az autó, azaz nagyjából egy félig benyomott gázpedálra csak egy negyedet érzékel a vezérlő. Városban célszerű lehet az ECO üzemmódot használni, így spórolhatunk az üzemanyagon.

Akkor ettől jobban fog menni az autóm?

Gyakorlatilag nem, de sport fokozatban úgy fogod érezni, mintha az autód kicserélték volna. Hidd el nagy élmény! A pedáltuning nem avatkozik be a vezérlésbe, nem növel turbónyomást, nem változtatja meg a befecskendezést, nem ad több üzemanyagot stb... Csupán ugyanazt a funkciót tudja, mint a gyárilag autókba szerelt Sport vagy ECO fokozat. A gázpedál tunig segítségével teljesen személyre szabható vezetési élményünk lehet!

Bolti ár: 55000ft.

Kipróbálási lehetőség Van!

Az ár fix,alku nincs!
Posta csak Fox,kizárólag előreutalást követően!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146709601

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn