Wintex kétrészes motoros bőrruha 62 méretű (kb. XXL)

49 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Leírás

Wintex (osztrák motoros ruházati márka) kétrészes motoros bőrruha 62 méretű (kb. XXL méretnek fele meg) minőségi, igényes és strapabíró kidolgozású, szép, újszerű, megkímélt állapotban eladó.
- a ruhával bizonyosan nem buktak, szakadás, csúszásnyom sehol nincs. A külső - belső felületek egyaránt épek. Nagyon kicsi (miliméteres) és csak egész közelről látható használati kopásnyom, enyhe elszíneződés van, csak egy-két helyen. A piros bőrszín érzékeny a napfényre, így helyenként nagyon enyhe színárnyalati eltérés, fakulás látható. Megjavított hibák: a jobb láb bokacipzárjának legfelső részén 1 cm hosszban a műanyag cipzár fogak kiszakadtak, így ezt a rész levarrtam. Hibás volt a bal oldali bokacipzár is, ehelyett másik cipzárat varrtam bele, gondos kézi varrással. Mindezekről kérésre részletes képeket köldök.
- külső anyaga az ezüstszürke, piros és fehér részeken erős valódi marhabőr, a fekete színű részeken gyöngyvászon és rugalmas szövet. (Ez utóbbiak a Schoeller cég "dynatec" és "keprotec" nevű anyagai, melyek nagyon jó védelmi tulajdonságokkal rendelkeznek: nagy szakítószilárdság, kopásállóság, rugalmasság, hőállóság) a bélés anyaga 100 % polyamid
- a nadrág és a dzseki derékban körben összecipzározható
- cipzár van még a dzsekin elöl az ujjánál (14 cm) és a nadrág bokarészén (22 cm)
- cipzáras zsebek a dzsekin 2 db kívül, 2 db belül, a nadrágon 1 db jobb elöl
- a nadrág fehér színű részén a bőr alatt rugalmas harmonikás gumírozás van a térd felett és hátul a deréknál
- rugalmas fekete szövet betét van felkar belső oldalán és a hónaljban, a comb belső oldalán és a lágyéknál, a térdhajlatban és az alsó lábszár hátoldalán
- a dzseki mellkasi részén és a hátán a gyöngyvászon felület alatt kemény szivacs védőpárna van
Protektorok:
- a dzseki hátoldalán belül nagy felületű, 1 cm vastag kemény szivacsprotektor van
- vastag, merev szivacsozás van a bőrfelület alatt a vállban, a könyöknél és alkarnál, a comb külső részén, a térdnél és a sípcsontnál. Mindezen helyeken a bélésanyagban tépőzáras belső zsebek van, melybe további műanyag protektorok helyezhetők el.
- az alsó lábszál külső oldalán tépőzáras folt van, ami lehetőség a koptató tuskó felhelyezésére
Méretek:
- dzseki szélesség derékban 55 cm, hónaljban 66 cm, vállban 53 cm, ujja hossza kívül 75 cm, belül 50 cm, körkerület könyöknél 45 cm, csuklónál 30 cm, magasság a gallérral együtt, elöl 55 cm, hátul 69 cm
- nadrág szélesség a gumis deréknál 53-56 cm, a nadrágszár körkerülete a bokánál 36 cm, a térdnél 56 cm, . Hossza a belső oldalon 82 cm, a külső oldalon 107 cm, . Derék magasság a lágyéktól elöl 33 c, hátul 43 cm.
A képeken rajtam van a ruha, a 178 cm magasságomra láthatóan nagy ez a méret, kb 185 - 190 cm
magasságra lehet megfelelő. A korábbi ruhapróbák alapján olyan testalkatra illik, ahol a felsőtest bősége normál, míg a fenék, comb és térdvastagság az átlagosnál erősebb.
Kérésre további képeket tudok küldeni.
Átvehető személyesen Veszprémben vagy csomagküldéssel. Helyszíntől függően, egyeztetés szerint címre vihetem, tényleges vétel esetében.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145863597

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn