Polymobil X-02

355 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Fedezze fel a jövőt a Polymobil Elektromob X-02 ultrakompakt elektromos négykerekűjével! Ez a forradalmi jármű kényelmes, könnyű és környezetbarát megoldást kínál az urbánus mobilitásra. Néhány kiemelkedő tulajdonság, amiért érdemes választani ezt az elektromos járművet:

Erőteljes Akkumulátor: A Polymobil Elektromob X-02 24V 12Ah akkumulátorokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a hosszabb utazást és az megbízható energiát.

Magas Teljesítmény: A jármű akár 180W maximális teljesítményre képes, így könnyedén megteszi a mindennapi utazásokat.

Kifinomult Motor Technológia: A kefementes háromfázisú motor biztosítja a hatékony és csendes működést, valamint a környezetbarát közlekedést.

Felhasználóbarát Vezérlőpanel: Az X-02-n található ergonomikus vezérlőpanel segítségével könnyedén irányíthatja és testreszabhatja az elektromos négykerekűt az egyéni igényeinek megfelelően.

Hatékony LED-es Fényszóró: Az utat kivilágító hatékony LED-es fényszóró biztosítja a biztonságos közlekedést még sötétben is.

Kivehető Akkumulátor: A könnyen eltávolítható akkumulátor lehetővé teszi a gyors és egyszerű töltést, így mindig készen áll a következő kalandra.

Stabilitás és Biztonság: A Polymobil Elektromob X-02 tartalmaz borulást megakadályozó támasztó kerekeket, így Ön mindig biztonságban érezheti magát az utakon.

Ne hagyja ki a lehetőséget, próbálja ki most a Polymobil Elektromob X-02-t, és tapasztalja meg az innováció és kényelem új dimenzióját az elektromos mobilitás terén!
Tekintse meg : Szabadszállás Mindszenty tér 3 (Bajusz üzletház)
Nyitva tartás Hétköznapokon 7:30-17:00
Szombaton 7:30-12:00

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146168647

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn