Z-Tech ZT-89 A Elektromos kerékpár

339 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Fedezze fel a Ztech ZT-89 A összecsukható Fatbike-ot, ahol a stílus és a funkcionalitás találkozik! Ez a forradalmi elektromos kerékpár egyesíti az összecsukható dizájnt és a Fatbike erejét, így minden út egy kalanddá válhat. Íme néhány kiemelkedő jellemző:

Erőteljes Motor és Akkumulátor: A ZT-89 A 36V-os rendszerrel és hatékony akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi hosszabb utazásokat, és könnyedén megbirkózik a változatos terepekkel.

Fatbike Kialakítás: Az extra vastag, terepre tervezett kerekekkel a ZT-89 A könnyedén kezel bármilyen terepet, legyen az városi út vagy sziklás hegyi ösvény.

Összecsukható Kompakt Méret: Az összecsukható designnak köszönhetően a ZT-89 A könnyen szállítható és tárolható, így ideális társ azoknak, akik mindig úton vannak.

Kényelmes Vezérlőpanel: Az intuitív vezérlőpanel segítségével könnyen szabályozhatja a sebességet és az elektromos segítséget, hogy az utazás mindig az Ön igényeihez igazodjon.

Erős és Tartós Kialakítás: A Ztech ZT-89 A masszív és könnyű keretének köszönhetően nemcsak erős, de hosszú élettartamú is.

Egyszerű Töltés és Karbantartás: A kerékpár könnyen tölthető, és karbantartása egyszerű, így mindig készen áll az új kihívásokra.

Válassza a Ztech ZT-89 A-t, ha szeretne egy kiváló minőségű, stílusos és multifunkcionális Fatbike-ot, amely minden utazását egy élménnyé varázsolja!
Tekintse meg : Szabadszállás Mindszenty tér 3 (Bajusz üzletház)
Nyitva tartás Hétköznapokon 7:30-17:00
Szombaton 7:30-12:00

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146171664

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn