Toyota HI Lux Hilux 2.4 D-4D 4x4 Double Executi...

8 970 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 19., 15:02
Kereskedés

Tulajdonságok

Gyártási év:
2017

Kilométeróra állása:
157500

Állapot:
Normál állapotú

Leírás

Megtekinthető: 2120 Dunakeszi Fő út

Pénz Visszafizetéssel Garantált Futásteljesítmény! Eladó Egy Magyarországon Újonnan Forgalomba Helyezett És Azóta Is Egyetlen Egy Tulajdonos Által Használt Kifinomult Toyota Hilux 2.4 D-4D 4x4 Invincible Felszereltséggel. Ebben a kivételes ajánlatban egy gondosan karbantartott Toyota Hilux várja új tulajdonosát. Az Invincible felszereltség és a megbízható teljesítmény garantálja, hogy mind a mindennapi használatban, mind terepen kiválóan helyt áll. Az autó erős 2.4 D-4D motorral rendelkezik, amely 150 lóerőt szállít, miközben az automata váltó könnyedén kezeli a változó terepviszonyokat. A fekete bőrülések elektromosan állíthatók, és a vezető számára kényelmes vezetési élményt biztosítanak. A kilométeróra állása 157500 KM, és végig szervizelve volt, így garantáltan kiváló műszaki állapotban van. A kifinomult szürke szín és az 18 coll könnyűfém keréktárcsák elegáns megjelenést kölcsönöznek ennek a terepjárónak. A felszereltség terén semmi sem hiányzik. A navigációs rendszer, a tolatókamera, az ABS, ASR, ESP, az ülésfűtés, az adaptív tempomat és a sok más extrát tartalmazó Invincible felszereltség gondoskodik a kényelemről és a biztonságról. Az autó új kora óta egy gondos tulajdonostól származik, és mindig időben volt szervizelve, ami a megbízhatóságát tovább erősíti. Ez a Toyota Hilux nem csak egy jármű, hanem egy életstílus, amely minden kalandra készen áll. Ha úgy érzi, hogy ez a Toyota Hilux megfelel az elvárásainak, hívjon minket és szervezzen egy személyes találkozót, hogy közelebbről is megtekinthesse és kipróbálhassa! A Feltüntetett Vételár Nem Tartalmazza A +27%-os Általános Forgalmi Adót. Modellév: 2017.Gyártási Év: 2016.Első Forgalombahelyezés: 2016.12.28.A feltüntetett vételár a készpénzes vásárlásra vonatkozik. Beszámítás, vagy csere esetén, piaci, vagy eurotax ártól eltérő beszámítási igénynél az autó készpénzes ára mindössze iránymutató. Járműveink csere ára- az új autóval érkezendő új plusz költségek miatt, mint javítás, takarítás, 6 hónap szavatosságvállalás és egyéb nem várt kiadások végett- plusz 1500 euro-val tudjuk biztosítani. Személyesen megtekinthető hétfőtől-péntekig 8:00-18:00-ig, szombat és vasárnap 10:00 és 16:00 között várjuk kedves ügyfeleinket. Autóink ingyenesen megtekinthetőek HD minőségben! Valamint minden járművünk alvázszáma is feltüntetésre kerül hirdetéseinkben. 10.000.000Ft-ig akár 0% befizetése mellett is igényelhető finanszírozás, részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Felszereltség: ABS (blokkolásgátló) - állítható kormány - ASR (kipörgésgátló) - Automata klíma - bőr belső - centrálzár - elektromos ablak - elektromos tükör - fedélzeti komputer - full extra - fűthető tükör - fűthető ülés - GPS (navigáció) - HIFI - immobiliser - isofix rendszer - kikapcsolható légzsák - ködlámpa - könnyűfém felni - rádiós magnó - riasztó - szervokormány - színezett üveg - tempomat - tolatóradar - utasoldali légzsák - ülésmagasság állítás - vezetőoldali légzsák - vonóhorog - xenon fényszóró.

Egyéb információ: autóbeszámítás lehetséges - azonnal elvihető - első tulajdonostól - garázsban tartott - keveset futott - nem dohányzó - szervizkönyv - törzskönyv - 20%-tól elvihető

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147188201

Kapcsolatfelvétel


Kereskedés

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn